voetbalzone

Del Bosque doet El Haddadi belofte: ‘Met hem doen we het net als met Bojan’

Erik van Dam03 sep 2014, 18:21
Laatst bijgewerkt: 03 sep 2014, 18:21
Advertentie

Munir El Haddadi maakte anderhalve week geleden zijn officiële debuut voor Barcelona in de Primera División. De jonge aanvaller luisterde zijn vuurdoop meteen op met een treffer tegen Elche, in een 3-0 zege voor de Catalanen. Er wordt veel verwacht van El Haddadi, die al verschillende Spaanse jeugdelftallen doorliep. Bondscoach Vicente del Bosque riep hem nog niet op, maar zal zeker niet aarzelen dat in de toekomst wel te doen.

voetbalzone

Bondscoach Albert Celades van Jong Spanje riep El Haddadi op voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Hongarije (donderdag) en Oostenrijk (maandag). De laatste stap zou een uitnodiging zijn voor het grote Spaanse elftal en Del Bosque heeft de aanvaller zeker in gedachten. “We zien geen obstakels om hem op te roepen. Toen Bojan Krkic nog maar net bij Barcelona kwam kijken, haalden we hem bij het nationale team.”

“We dachten toen als hij goed is, waarom dan niet?. En in dit geval zullen we hetzelfde doen als destijds met Bojan”, zegt de bondscoach tegen El Mundo Deportivo. Collega Celades van Jong Spanje geeft aan dat hij hoge verwachtingen heeft van El Haddadi. “Die jongen heeft een fantastische mentaliteit. We zullen hier goed voor hem zorgen en hem zich thuis laten voelen. We zien hem als de toekomst van Spanje.”

Bezig met laden …