voetbalzone

Dembélé: 'Alleen als ik hard schiet, heb ik nog een beetje pijn'

Daniel Cabot Kerkdijk12 okt 2010, 17:51
Laatst bijgewerkt: 12 okt 2010, 17:51
Advertentie

Moussa Dembélé verwacht binnenkort zijn rentree te kunnen maken in het hoogste keurkorps van Fulham. De aanvaller, die afgelopen zomer de gelederen van AZ verliet voor een avontuur in de Premier League, leek vorige maand een zware blessure te hebben opgelopen. De schade viel uiteindelijk mee.

/

Onderzoek wees uit dat de Belg, die in de bekerwedstrijd tegen Stoke City uitviel, zijn enkelbanden had verrekt. Aanvankelijk werd gevreesd voor een breuk. "Nu gaat alles veel beter", vertelt de Belgisch international dinsdag via de officiële kanalen. "Ik heb al drie keer met de groep getraind en ik heb geen pijn gehad."

Een zware blessure zou een zware tegenvaller zijn geweest voor Fulham-trainer Mark Hughes die eerder al zijn spitsen Bobby Zamora en Andy Johnson voor lange tijd zag wegvallen. "Alleen als ik hard schiet, heb ik nog een beetje pijn, maar dat zal in de komende dagen wel verdwijnen. Ik ben blij dat de blessure uiteindelijk meeviel." De 23-jarige Dembélé maakte in vier competitieduels als twee goals.

Bezig met laden …