voetbalzone

Dembélé: 'Dit was een prima wedstrijd om in te mogen debuteren'

Daniel Cabot Kerkdijk23 aug 2010, 08:04
Laatst bijgewerkt: 23 aug 2010, 08:04
Advertentie

Moussa Dembélé maakte zondag met Fulham zijn debuut in de Premier League. In de wedstrijd tegen Manchester United (2-2) viel de voormalig speler van onder meer AZ in na een uur spelen. "Ik ben tevreden met mijn debuut". vertelt de international uit België op de clubsite. "We speelden goed en het team behaalde een positief resultaat dus ben ik gelukkig met mijn start hier."

/

"Ik dacht dat als ik goed kon spelen tegen Manchester, dit een goed teken zou zijn voor mijn komende prestaties in de Premier League", vervolgt Dembélé zijn relaas. "Dus dit was een prima wedstrijd om in te mogen debuteren. Het tempo lag hoger dan ik gewend ben, maar ik kan het wel aan. Nu moet ik blijven werken." Ook over zijn nieuwe club is Dembélé tevreden. "De spelersgroep heeft me hartelijk verwelkomd, dus dat maakte het makkelijker voor mij om mezelf aan te passen. Ik ben erg blij met de huidige situatie en ontzettend dankbaar tegenover de club, de spelers en de staf."

De komende ontmoeting staat alweer voor de deur, Port Vale in het kader van de Carling Cup. "Het is belangrijk voor mij om speelminuten te krijgen want ik heb in de voorbereiding met AZ slechts één wedstrijd tegen een amateurclub gespeeld. Ik ben nog niet klaar om een hele wedstrijd aan te kunnen, maar ben ontzettend blij met de dertig minuten die ik van de coach gekregen heb. Als ik komende woensdag ook nog mag spelen zou dat goed voor me zijn."

Bezig met laden …