voetbalzone

Dembélé doet Fulham belofte: 'Volgend seizoen word ik nóg beter'

Peter Nusselder15 jun 2011, 16:50
Laatst bijgewerkt: 15 jun 2011, 16:50
Advertentie

Na vier seizoenen AZ verkaste Moussa Dembélé afgelopen zomer naar Fulham. De Belgische aanvaller is er inmiddels van overtuigd dat hij niveau van de Premier League aankan en denkt zelfs dat hij nog beter kan dat hij in zijn debuutjaar heeft laten zien. “Het was mijn eerste seizoen en als nieuwkomer wil je je bewijzen. De Engelse competitie is de beste ter wereld en ik ben zeer tevreden.”

/

“Maar toch kan ik nog veel beter”, zegt de aanvaller op de officiële website van the Cottagers. Dembélé heeft echter ook zijn twijfels gehad. “Als je naar de Premier League komt, vragen mensen zich af: kan hij mee in deze competitie? Kan het het in fysiek opzicht aan? Tien maanden later kan ik die vragen beantwoorden. Ja, ik kan mee. Maar het was wel een uitdaging, dan kan ik niet ontkennen.”

Eenmaal gewend hoopt de belg zich verder te ontwikkelen bij Fulham. “Volgend seizoen word ik nóg beter”, belooft Dembélé. “Mijn verwachtingen voor mezelf zijn hoger, ik wil belangrijker worden voor de ploeg. Ik kijk ernaar uit om weer met Fulham te spelen tegen grote clubs en tegen voetballers van wereldklasse. We spelen ook in de Europa League, en daar heb ik nu al zin in.” In zijn eerste jaar op Craven Cottage kwam de aanvaller tot drie doelpunten in 25 competitieduels.

Bezig met laden …