voetbalzone

Dembélé haalt opgelucht adem en is slechts paar weken out

Bart Kruyt23 sep 2010, 08:20
Laatst bijgewerkt: 23 sep 2010, 08:20
Advertentie

Moussa Dembélé is met de schrik vrijgekomen. De aanvaller vreesde dinsdagavond zijn been te hebben gebroken in de bekerwedstrijd tegen Stoke City, maar blijkt slechts zijn enkelbanden te hebben beschadigd. “Ik heb Moussa aan de lijn gehad en hij was tevreden dat de blessure niet erger was", zegt bondsdokter Kris Van Crombrugge in de Gazet van Antwerpen.

/

Fulham doet nog geen mededelingen over de blessure van Dembélé, die na een schop van Andy Wilkinson met een brancard van het veld moest worden gehaald. Volgens Van Crombrugge is de Belg twee tot vier weken uit de roulatie, waardoor hij een twijfelgeval is voor de aankomende EK-kwalificatiewedstrijden van de Rode Duivels tegen Kazachstan en Oostenrijk.

“De wedstrijden van de Rode Duivels komen er snel aan en dat kan nipt worden", zei Van Crombrugge, die Dembélé uitstekend zag starten in Engeland. De aanvaller was met twee assists al belangrijk tegen Blackpool en maakte de week hierop twee doelpunten tegen Wolverhampton Wanderers. De schrik zat er dan ook goed in toen Dembélé dinsdag van het veld werd gedragen, maar de kwetsuur lijkt mee te vallen.

Bezig met laden …