voetbalzone

Dembélé: 'Ik was in een shock na de blessure van Zamora'

Bart Kruyt13 sep 2010, 18:52
Laatst bijgewerkt: 13 sep 2010, 18:52
Advertentie

De langdurige afwezigheid van Bobby Zamora, die zaterdag zijn been brak en vier maanden niet in actie kan komen, valt zwaar bij de selectie van Fulham. Nu de aanvalsleider van de Londenaren absent is rust er een zware taak op de schouders van Moussa Dembélé. De van AZ overgenomen Belg gaat meer verantwoordelijkheden krijgen en scoorde zaterdag al tweemaal tegen Wolverhampton Wanderers.

/

“In de kleedkamer was ik in een shock”, laat Dembélé optekenen op de officiële website van Fulham. “Bobby is één van onze belangrijkste spelers. Dat we hem verliezen is een enorme klap, het gaat nu niet gemakkelijk worden voor ons.” Omdat ook Andrew Johnson een aantal weken moet toekijken is de Belg in één klap gebombardeerd tot hét speerpunt in de Londense aanvalslinie.

Dembélé (23) zelf blijft er rustig onder. “Ik speel gewoon waar de manager mij neerzet. We hebben meerdere spelers die voorin of achter de spits kunnen spelen, zo verdeelden Clint Dempsey en ik afgelopen zaterdag het werk. Het is belangrijk dat we ons eigen spel blijven spelen, daar hebben we het materiaal voor. Grote teams spelen hun eigen voetbal en de tegenstander past zich aan; zo moeten wij dat ook doen.”

Bezig met laden …