voetbalzone

'Dembélé is sterk en snel en biedt Fulham aanvallend meer opties'

Daniel Cabot Kerkdijk18 aug 2010, 16:27
Laatst bijgewerkt: 18 aug 2010, 16:27
Advertentie

Moussa Dembélé zet zijn loopbaan voort bij Fulham. De 23-jarige Belgische aanvaller tekende woensdag in Londen een contract voor drie seizoenen. Dembélé had vorige week zijn vertrek naar Fulham zelf al aangekondigd, maar de clubs waren er nog niet uit. Hoeveel de verliezend Europa League-finalist van afgelopen seizoen aan de Alkmaarders overmaakt, is niet bekendgemaakt.

/

"Ik ben blij om bij Fulham te komen spelen en kijk er naar uit om me met het team voor te bereiden op de eerste thuiswedstrijd van het seizoen", vertelt de kerverse aanwinst op de clubsite van The Cottagers. "Het is altijd mijn droom geweest om in de Premier League te spelen. Ik begrijp dat Fulham een sterk team heeft, dus ik ben bereid hard te werken voor de manager en wil mijn kans pakken om hem en het team te overtuigen van mijn kwaliteiten wanneer de momenten daar zijn."

Voor Fulham-trainer Mark Hughes is de 28-voudig Belgisch international een welkome versterking. "Het is voor ons belangrijk dat we het nieuwe seizoen ingaan met enkele nieuwe spelers die diepte en kracht toevoegen aan de ploeg waardoor we op een hoog niveau kunnen blijven spelen gedurende het hele seizoen. Moussa is sterk en snel en biedt ons aanvallend meer opties. Ik kijk er naar uit om met Moussa te werken en we slagen er hopelijk nog voor het einde van de transfermarkt in enkele nieuwe versterkingen aan te trekken."

Bezig met laden …