voetbalzone

Dembélé spreekt Fulham tegen: ‘Er is contact geweest met Real Madrid’

Thijs Post14 aug 2012, 09:22
Laatst bijgewerkt: 14 aug 2012, 09:22
Advertentie

Moussa Dembélé werd de voorbije weken in verband gebracht met diverse topclubs, zoals Manchester United en Real Madrid. Zaakwaarnemer Jan de Visser van de middenvelder annex aanvaller gaf de interesse van Real toe, maar Fulham noemde de berichten ‘bespottelijk’. “We zijn niet benaderd inzake Dembélé en daar zitten we ook niet op te wachten”, klonk het. Tegenover Het Nieuwsblad geeft Dembélé zelf openheid van zaken.

/

Blijft hij bij Fulham of verkast hij naar Madrid? “Ik weet het niet. Eigenlijk kan ik er niks over zeggen”, zegt de 25-jarige ex-speler van onder meer Willem II en AZ. “'Er is contact geweest tussen Real en mijn zaakwaarnemer. Ze hebben geïnformeerd en daar bleef het bij. Maar alles kan nog", doelt hij op 31 augustus, de dag dat de transfermarkt sluit.

“Real Madrid heeft contact met ons opgenomen en heeft geïnformeerd naar de mogelijkheden rond Dembélé. Het is niet de eerste grote club die zich deze zomer meldt voor hem”, zei De Visser in een eerder stadium al. Naar verluidt zou Fulham een bod van tien miljoen euro van Manchester United al hebben afgewezen. Dembélé heeft bij de club van manager Martin Jol nog een contract voor een seizoen met een optie voor nog een jaar.

Bezig met laden …