voetbalzone

Dembélé staat na twee maanden absentie voor rentree bij Fulham

Matthijs van Laar14 jan 2011, 12:17
Laatst bijgewerkt: 14 jan 2011, 12:17
Advertentie

Het ziet er naar uit dat Moussa Dembélé eindelijk weer zijn waarde voor Fulham kan gaan tonen. De aanvaller raakte half november geblesseerd aan zijn enkel, maar volgens coach Mark Hughes is de Belg fit genoeg om tot de selectie voor het duel met Wigan Athletic te behoren.

/

De voormalig speler van AZ leek eind december al klaar voor zijn rentree, maar kreeg toen te maken met een terugslag waardoor hij andermaal toe moest kijken. Nu is het moment van zijn rentree echter aangebroken. “Moussa heeft twee of drie keer mee kunnen doen deze week en hij is dus een optie”, vertelt Hughes op de website van The Cottagers. “Los van alle langdurig geblesseerden is iedereen dus fit.”

Bobby Zamoro en Philippe Senderos, die langer uitgeschakeld zijn, zien hun herstel ook vorderen. “Bij Bob ziet het er goed uit en Philippe staat weer buiten op het veld met zijn schoenen aan. Het is lang geleden dat hij dat heeft kunnen doen. Het zal echter nog wel een paar weken duren voor ik ze weer kan gebruiken, maar ze zijn in ieder geval op de weg terug.”

Bezig met laden …