voetbalzone

‘Dembélé wordt als Van der Vaart, een van de beste spelers in Engeland’

Peter Nusselder08 nov 2011, 08:25
Laatst bijgewerkt: 08 nov 2011, 08:25
Advertentie

Nadat Fulham in de afgelopen maanden al twee aanbiedingen van Tottenham Hotspur op Moussa Dembélé afwees, heeft de Belgische aanvaller zich zondag wederom in de kijker gespeeld bij the Spurs. Met Fulham verloor de voormalig AZ-aanvaller weliswaar met 3-1 van Tottenham, maar de sterk spelende Dembélé bezorgde de verdediging van de tegenstander handenvol werk.

/

Dat had ook trainer Martin Jol gezien, en de Nederlander is er dan ook niet over verbaasd dat Tottenham weer op de stoep staat voor de Belgisch international. “Mousa heeft voor veel problemen gezorgd bij Spurs”, tekenden Britse tabliods op uit de mond van de Nederlandse oefenmeester. “Over een paar maanden zal hij net als Rafael van der vaart zijn”, voorspelt Jol.

“Dembélé wordt een van de beste spelers in de Premier League.” Het nieuwste bod dat Tottenham op de Belg zal gaan uitbrengen bedraagt naar verluidt bijna twaalf miljoen euro. De linksbenige aanvaller staat nog tot medio 2013 onder contract bij the Cottagers en het is de vraag of de club van Jol de 24-jarige Dembélé voor dat bedrag zal laten gaan.

Bezig met laden …