voetbalzone

Dembélé: 'Zit nog niet aan aantal doelpunten dat ik in mijn hoofd had'

Erik van Dam22 apr 2011, 11:12
Laatst bijgewerkt: 22 apr 2011, 11:12
Advertentie
/

Moussa Dembélé's eerste seizoen in dienst van Fulham zit er bijna op. Vorig jaar zomer verliet de Belg de gelederen van AZ voor the Cottagers, waarna ook Jeremain Lens (PSV) en Mounir El Hamdaoui (Ajax) vertrokken uit Alkmaar. Dembélé, die tussentijds nog stevig geblesseerd raakte, is niet geheel tevreden over het eerste seizoen in Engeland. “Ik moet zorgen dat ik nog belangrijker word voor het team.”

Op de clubwebsite van Fulham legt Dembélé uit dat hij zijn basisjaar 'redelijk geslaagd' vindt. Toch zijn er nog voldoende ambities. “Ik wil meer doelpunten maken en nog beslissender worden. Ik had voorafgaand aan het seizoen een aantal doelpunten in mijn hoofd en daar zit ik voorlopig nog niet aan”, meent de 23-jarige Belg. Hij tekende een contract tot medio 2013 op Craven Cottage.

“Er zijn nog zes speelronden te gaan en we moeten zorgen dat we nog de nodige punten pakken. Wellicht kunnen we de aansluiting vinden met de ploegen boven ons, maar we moeten ook oppassen dat we niet verder afzakken”, zegt de Belgisch international over de teamprestaties. Fulham staat momenteel twaalfde; zaterdag gaat de ploeg op bezoek bij Wolverhampton Wanderers.

Bezig met laden …