voetbalzone

Demouge speculeert over terugkeer naar Nederland: ‘Willem II? Dat kan’

Thijs Post12 nov 2012, 15:51
Laatst bijgewerkt: 12 nov 2012, 15:51
Advertentie

Frank Demouge voelt zich op zijn plek in Engeland, maar komt bij Bournemouth maar weinig aan spelen toe. De club uit de derde divisie kreeg een nieuwe trainer (Eddie Howe) die voor andere spelers koos en sindsdien werd er niet meer verloren. Hoewel de buiten de boot gevallen Demouge het naar zijn zin heeft in de Zuid-Engelse kustplaats, is een verhuur naar een Nederlandse club een mogelijkheid.

/

Zaterdag zat de dertigjarige ex-spits van onder meer NEC, Willem II en FC Utrecht op de tribune in Nijmegen om te kijken naar de wedstrijd tussen NEC en Heracles Almelo. “Dat is gewoon omdat ik met vrienden was”, legt Demouge uit aan Voetbal International. “Er wordt snel gespeculeerd. Willem II? Dat kan bijvoorbeeld. Ik wacht tot de winterstop en dan kijk ik verder, dat hebben ze intern ook aangegeven.”

“Ze vinden me goed trainen, maar willen me het liefst verhuren in Engeland”, vervolgt de geboren Nijmegenaar over de houding van Bournemouth. “Een maand bij een andere Engelse club, daar heb ik geen zin in. Daarom is Nederland een optie.”

Bezig met laden …