voetbalzone

Denen zien Van der Vaart graag komen: 'Maar hij moet ook aan geld denken'

Bart Kruyt31 jul 2016, 17:31
Laatst bijgewerkt: 31 jul 2016, 17:31
Advertentie

Rafael van der Vaart was zondagmiddag toeschouwer bij de wedstrijd tussen FC Midtjylland en Silkeborg en bracht daarmee de geruchten over een transfer naar Denemarken in volle gang. Claus Steinlein bevestigt dat hij Van der Vaart graag naar Midtjylland ziet komen, maar wil de fans geen te hoge verwachtingen geven: de directeur denkt dat de middenvelder onhaalbaar is.

/

De 33-jarige Van der Vaart heeft gesproken met Steinlein, die technisch directeur is bij Midtjylland. “Hij wilde gewoon ons stadion zien en kennismaken met onze club”, zei Steinlein tegenover het Deense Eurosport. “Dat is natuurlijk alleen maar goed. Hij is meer dan welkom en het zou geweldig zijn als wij Van der Vaart naar Midtjylland kunnen halen, maar het gaat lastig worden.”

“Hij moet ook aan zijn geld denken”, weet Steinlein. “En er zijn veel andere clubs die bereid zijn om zijn salaris te betalen.” De 33-jarige Van der Vaart mag vertrekken bij Real Betis en bood zichzelf eerder deze week al aan bij Reading, waar Jaap Stam hoofdtrainer is. Zijn vriendin, de handbalster Estavana Polman, speelt voor het Deense Esbjerg. Van der Vaart zou daarom wel wat voelen voor een verhuizing naar Denemarken.

Bezig met laden …