voetbalzone

‘Denk dat iedereen wel begrijpt dat spelen bij PSV nu mijn eerste prioriteit is’

Peter Nusselder02 jan 2013, 14:42
Laatst bijgewerkt: 02 jan 2013, 14:42
Advertentie

PSV hoeft niet bang te zijn dat Erik Pieters deze maand of komende zomer uit Eindhoven vertrekt. De 24-jarige verdediger, die bijna weer fit is nadat hij door een blessure de gehele eerste seizoenshelft moest toekijken, is niet op zoek naar een transfer en richt zich voorlopig volledig op zijn herstel.

/

Met een overgang naar een andere club is de Oranje-international ‘totaal niet bezig’. “Niet in de winterstop, maar ook niet in de zomerstop”, maakt de linkspoot duidelijk in gesprek met Voetbal International. “Ik weet dat je in de voetballerij altijd verrast kunt worden en dat je een niet te weigeren aanbieding kunt krijgen, maar ik denk dat iedereen wel begrijpt dat spelen bij PSV nu mijn eerste prioriteit is.”

Pieters werd in het verleden nadrukkelijk in verband gebracht met Newcastle United, dat de verdediger nog altijd in de gaten houdt, maar de PSV’er heeft geen haast. “Ik heb nog steeds de ambitie om naar het buitenland te gaan, maar ik heb daar geen termijn aan verbonden. Door mijn twee blessures heb ik heel wat moeten missen in 2012 en daar heb ik wat van geleerd: niet te ver vooruit kijken. Het heeft geen enkele zin. Fit blijven en met PSV kampioen worden. Dat zijn de doelstellingen die ik nu heb.”

Bezig met laden …