voetbalzone

Denneboom blijkt niet ‘het type aanvaller’ waar Larnaca naar op zoek is

Peter Nusselder09 sep 2010, 14:48
Laatst bijgewerkt: 09 sep 2010, 14:48
Advertentie

Romano Denneboom is er tijdens zijn proefperiode bij AEK Larnaca niet in geslaagd om een contract af te dwingen. De 29-jarige aanvaller mocht op Cyprus ook meespelen in een oefenduel, maar wist trainer Ton Caanen en technisch directeur Jordi Cruijff niet van zijn kwaliteiten te overtuigen.

/

“Hij bleek alleen niet het type aanvaller dat we zoeken”, verduidelijkt Caanen tegenover Voetbal International waarom zijn club Denneboom niet wil vastleggen. “We zijn vooral op zoek naar een diepe spits”, aldus de Nederlandse oefenmeester. Denneboom, die één keer voor het Nederlands elftal uitkwam, zit zonder club sinds zijn contract bij FC Twente deze zomer afliep.

Overigens ging de coach ook in op de situatie rondom Cédric Roussel, die onlangs een contract tekende bij Larnaca, maar de overeenkomst kort daarop alweer ongedaan liet maken. Volgens Caanen had dit niets te maken met financiële problemen bij zijn club. “Hij zei zich niet gelukkig te voelen. Omdat wij zelf inzagen dat het weinig zin had deze jongen, die ook niet in topconditie verkeerde, aan zijn overeenkomst te houden, heeft Larnaca zijn verzoek ingewilligd.”

Bezig met laden …