voetbalzone

Denneboom geeft bij debuut voor Eupen 2-0 voorsprong uit handen

Bart Kruyt08 okt 2010, 10:18
Laatst bijgewerkt: 08 okt 2010, 10:18
Advertentie
/

Romano Denneboom is niet gelukkig gestart bij Eupen. De aanvaller meldde zich deze week voor een stage bij de hekkensluiter van de Belgische competitie en deed donderdagavond mee tegen Alemannia Aachen. Met Denneboom als invaller werd een 2-0 voorsprong weggegeven, meldt Voetbal International.

Eupen stond na een prima eerste helft op een comfortabele voorsprong, dankzij onder meer een doelpunt van voormalig Utrecht-aanvaller Kevin Vandenbergh. In de tweede helft kwam Denneboom als invaller in het veld en werd de 2-0 voorsprong toch nog uit handen gegeven. Aachen won de oefenwedstrijd met 2-3.

De carrière van de eenvoudig Oranje-international is in het slop geraakt. Drie jaar geleden tekende hij nog bij FC Twente, nadat hij mooie dingen liet zien als speler van NEC. Bij de inmiddels regerend landskampioen was hij in zijn eerste seizoen basisspeler, maar de komst van Steve McClaren veranderde dat.

Vorig seizoen leenden de Tukkers hem al uit aan Sparta Rotterdam; ook bij die club lukte het de Schiedammer niet zich te herpakken. Eupen biedt de 29-jarige vleugelaanvaller nu een nieuwe mogelijkheid, maar de testwedstrijd die hij speelde pakte niet goed uit. Het is niet bekend hoelang Denneboom nog stage blijft lopen bij Eupen.

Bezig met laden …