voetbalzone

'Denneboom kan ploeggenoot worden van De Graaf bij Hibernian'

Bart Kruyt17 sep 2010, 08:40
Laatst bijgewerkt: 17 sep 2010, 08:40
Advertentie
/

Romano Denneboom kan zijn loopbaan voortzetten in Schotland. De clubloze aanvaller liep vorige maand stage bij Hibernian en heeft volgens AD/Sportwereld een goede indruk achtergelaten bij de club. Volgens het dagblad kan Denneboom voor één jaar tekenen bij de werkgever van Edwin de Graaf.

De 29-jarige Denneboom zit sinds zijn vertrek bij FC Twente zonder club en hield zijn conditie op peil bij het Fysiomed Sportmedisch Centrum in Amsterdam. Vorige maand liep hij stage bij Hibernian, maar dit leek niet het gewenste resultaat op te leveren, toen hij even later bij AEK Larnaca opdook. Hij bleek echter niet de aanvaller te zijn waar de Cyprioten naar op zoek waren.

Denneboom bleef zodoende zonder club zitten, maar kan nu mogelijk verder in de Schotse competitie. De aanvaller maakte in de zomer van 2007 de overstap van NEC naar Twente en was daar in zijn eerste seizoen basisspeler. De komst van Steve McClaren deed hem echter weinig goeds en vorig seizoen liet Denneboom zich verhuren aan Sparta Rotterdam, maar ook dat werd geen succes. Eerder in zijn loopbaan speelde hij voor Willem II en SC Heerenveen.

Bezig met laden …