voetbalzone

Denneboom probeert het na Hibernian en AEK Larnaca nu bij Eupen

Erik van Dam07 okt 2010, 17:35
Laatst bijgewerkt: 07 okt 2010, 17:35
Advertentie

Romano Denneboom is vanaf donderdag op proef bij de Belgische hekkensluiter AS Eupen. De clubloze aanvaller probeert een contract in de wacht te slepen bij vereniging die vorig seizoen promoveerde naar de Jupiler Pro League, meldt Sporza. Denneboom slaagde er eerder niet in zich te bewijzen als testspeler bij het Schotse Hibernian en AEK Larna uit Cyprus.

/

De carrière van de eenvoudig Oranje-international is in het slop geraakt. Drie jaar geleden tekende hij nog bij FC Twente, nadat hij mooie dingen liet zien als speler van NEC. Bij de inmiddels regerend landskampioen was hij in zijn eerste seizoen basisspeler, maar de komst van Steve McClaren veranderde dat. FC Twente ging met Eljero Elia en Marko Arnautovic op de flanken spelen en Denneboom raakte buiten beeld.

Vorig seizoen leenden de Tukkers hem al uit aan Sparta Rotterdam; ook bij die club lukte het de Schiedammer niet zich te herpakken. Eupen biedt de 29-jarige vleugelaanvaller nu een nieuwe mogelijkheid. In een oefenduel tegen Alemannia Aachen krijgt Denneboom de kans zich te bewijzen aan trainer Albert Cartier. Eupen pakte in de eerste tien duels van het seizoen pas één punt.

Bezig met laden …