voetbalzone

Denswil genoemd bij Man United: 'Stiekem denk ik aan het WK'

Bart Kruyt18 dec 2013, 11:15
Laatst bijgewerkt: 18 dec 2013, 11:15
Advertentie

Stefano Denswil en zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht hebben aangegeven uit te gaan van een nieuw contract bij Ajax, maar Manchester United wil daar een stokje voor steken. Volgens Metro zijn de Engelsen erg gecharmeerd van Denswil en willen zij de verdediger in januari al strikken. De mandekker kan in dat geval wel tot het einde van het seizoen bij Ajax blijven.

/

De vraag is hoe serieus dit gerucht genomen moet worden, maar de goede prestaties van Denswil vallen in ieder geval ook in het buitenland op. De twintigjarige mandekker voelt zichzelf steeds sterker worden. "Stiekem denk ik dan ook aan het WK. Maar ik moet me eerst bij Ajax bewijzen", zegt Denswil in een interview met Voetbal International.

De verdediger had al eerder de kans om naar het buitenland te vertrekken, maar zag dat destijds niet zitten. "Ik ben een echt familiemens en bovendien had Ajax interessante plannen met me", legt hij uit. "Ik kreeg een goed contractvoorstel en ze lieten blijken dat ik toe ging werken naar het eerste elftal. Ajax wilde mij klaarstomen voor het echte werk en dat gevoel wil je als jonge speler hebben. Ik zat al zó lang bij Ajax en droomde ervan in de ArenA te voetballen. Ik wilde niet vlak voor zo'n mooi moment afhaken."

Bezig met laden …