voetbalzone

Derby-manager Clough claimt akkoord met ADO over transfer Buijs

Bart Kruyt14 apr 2010, 18:29
Laatst bijgewerkt: 14 apr 2010, 18:29
Advertentie

Danny Buijs zal volgend jaar verdergaan bij Derby County. De middenvelder van ADO Den Haag was onlangs nog te gast bij de club uit de Engelse Championship en volgens Derby-manager Nigel Clough is de transfer bijna een feit. “Zodra het seizoen voorbij is zullen we de deal afronden”, zei hij in de Derby Telegraph.

/

Buijs staat al een tijdje in de belangstelling van Derby County, maar in de winterstop kwam het niet tot een transfer. In de zomer zal de middenvelder nu alsnog de stap naar Engeland maken. “We zijn op het moment verder met Danny dan met al onze andere transfertargets”, zei Clough. “Met ADO hebben we al een akkoord bereikt. Het is nu nog zaak om de laatste plooien recht te strijken.”

Voorlopig verwacht Clough Buijs nog niet te kunnen presenteren. “ADO vecht in Nederland tegen degradatie en de club wil zich daar nu voor de volle honderd procent op richten”, zei de manager. “Zodra de competitie voorbij is, verwacht ik hem te kunnen halen. Danny was al te gast bij onze wedstrijd tegen Leicester City en ik vroeg hem of hij dacht of dit soort voetbal hem zou liggen. Hij antwoordde positief.”

Bezig met laden …