voetbalzone

Derde Hazard klopt op de deur en moet oudere broer doen vergeten

Bart Kruyt21 jun 2014, 08:22
Laatst bijgewerkt: 21 jun 2014, 08:22
Advertentie

Er zit behoorlijk wat talent in de familie Hazard, zo blijkt. Eden is de sterspeler van Chelsea en met de Belgische ploeg actief op het WK, terwijl zijn broertje Thorgan aan het begin van dit jaar werd gekozen tot de beste speler van de Belgische velden. De middenvelder van Chelsea deed het goed op huurbasis bij Zulte Waregem en wordt daar opgevolgd door zijn jongere broertje Kylian.

Sporza meldt dat de achttienjarige Kylian Hazard op het punt staat om een contract te tekenen bij Zulte. De middenvelder komt over van tweedeklasser White Star Brussels en werd opgeleid bij Lille, net als zijn grotere broer Eden. De jongste Hazard trainde al mee op de eerste training van Zulte Waregem en de onderhandelingen worden eerstdaags afgerond.

Kylian moet Thorgan dus doen vergeten: laatstgenoemde keert na twee jaar bij Zulte terug naar Chelsea, al is het maar de vraag of hij daar een kans zal krijgen. The Blues schijnen de Belg opnieuw te willen verhuren en clubs als Liverpool, Schalke 04 en Valencia zouden interesse hebben.

Bezig met laden …