voetbalzone

'Deschamps grijpt in en laat grote sterren tegen Albanië op de bank starten'

Bart Kruyt15 jun 2016, 12:16
Laatst bijgewerkt: 15 jun 2016, 12:16
Advertentie

Frankrijk begon het EK met een overwinning, maar erg overtuigend was het niet wat het gastland op de openingsdag liet zien tegen Roemenië. Lange tijd leek het erop dat de Fransen het toernooi zouden beginnen met puntverlies, maar een bevlieging van Dimitri Payet zorgde toch voor een overwinning voor les Blues. Woensdagavond kan de volgende ronde bereikt worden.

/

Frankrijk neemt het in de tweede groepswedstrijd op tegen Albanië en zit bij een overwinning in de knock-outfase. Volgens L’Equipe heeft Didier Deschamps besloten om zijn opstelling voor dit duel te veranderen en worden Paul Pogba en Antoine Griezmann aan de kant gehouden. De middenvelder van Juventus en aanvaller van Atlético Madrid hadden tegen Roemenië nog een basisplaats, maar vielen behoorlijk tegen en werden allebei gewisseld.

Volgens L’Equipe heeft Deschamps besloten om Pogba en Griezmann tegen Albanië op de bank te beginnen. Dit zou een opmerkelijke beslissing zijn, aangezien deze twee toptalenten waarschijnlijk de duurste spelers uit de selectie van Frankrijk zijn, en daarmee toch een behoorlijke sterrenstatus hebben. Kingsley Coman van Bayern München en Anthony Martial van Manchester United zouden Pogba en Griezmann vervangen in de basiself.

Bezig met laden …