voetbalzone

Deschamps wijst favorietenrol af: ‘Nee, er zijn sterkere landen’

Erik van Dam21 jun 2014, 00:26
Laatst bijgewerkt: 21 jun 2014, 00:26
Advertentie

Frankrijk mag dan misschien een makkelijke poule getroffen hebben, maar de resultaten van les Bleus mogen er zijn. Eerst werd Honduras met 3-0 geklopt en vrijdag legde men Zwitserland met 2-5 over de knie. Na twee wedstrijden is het team van Didier Deschamps zo goed als zeker van de achtste finales. De bondscoach wil Frankrijk echter zeker niet in een favorietenrol laten kruipen.

voetbalzone

“Met 2-5 winnen is ongelooflijk en zes punten uit twee wedstrijden is ideaal, ja. We zijn echter nog niet compleet zeker van de volgende ronde, al zijn onze kansen nu erg goed. Er is nog een wedstrijd te gaan die ons lot moet beslissen. We hebben ons heel goed voorbereid voor de eerste twee duels en waren daarin erg effectief. Maar zijn we een titelfavoriet? Nee, dit is pas de groepsfase”, aldus Deschamps.

“Er zijn nog sterkere landen aanwezig op dit WK. We namen vanavond veel goede beslissingen. Als je vijf keer scoort tegen een land als Zwitserland, doe je het goed. Maar nu eerst Ecuador”, benadrukt de bondscoach.

Bezig met laden …