voetbalzone

Dessers reageert sportief op ludiek verzoek Feyenoord-fan: ‘Geen probleem!’

Rian Rosendaal15 apr 2022, 17:56
Laatst bijgewerkt: 15 apr 2022, 17:56
Advertentie

Voetballers en clubs zijn anno 2022 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski en Zlatan Ibrahimovic, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Cyriel Dessers reageert vrijdag op een luchtig bedoelde tweet van een Feyenoord-supporter die zijn club al heel Europa achterna is gereisd dit seizoen. De betreffende fan stelde de Belgische met een kwinkslag de vraag of hij mee zou willen schrijven aan zijn verlofverzoek op het werk. Dessers reageerde al snel en op sportieve wijze: "Ik bel je baas wel, geen probleem!" De Feyenoord-fan, genaamd Remco Ravenhorst, gaat dus ook naar de uitwedstrijd tegen Olympique Marseille op donderdag 5 mei. Een week eerder is de heenwedstrijd tegen de Fransen in de halve finale van de Conference League.

Dessers was donderdag met twee doelpunten andermaal belangrijk voor Feyenoord, dat na een slechte start alsnog met 1-3 wist te winnen van Slavia Praag. Na de 3-3 op eigen veld van een week geleden is een plaats in de halve finale van de Conference League dus een feit. Mocht Feyenoord de eindstrijd bereiken, dan wacht op 25 mei een confrontatie met de winnaar van het tweeluik tussen Leicester City en AS Roma.

Bezig met laden …