voetbalzone

‘Deze kans was als een droom en ik wilde scoren, maar het is niet gelukt’

Peter Nusselder16 sep 2015, 09:12
Laatst bijgewerkt: 16 sep 2015, 09:12
Advertentie

De Europese wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Malmö was dinsdag een bijzondere voor Zlatan Ibrahimovic; de spits van de Franse grootmacht nam het op tegen zijn ex-club en de Zweeds international genoot ervan. De aanvaller baalde er alleen van dat hij er niet in slaagde om te scoren.

voetbalzone

“Het was een geweldig gevoel om tegen een van mijn voormalig werkgevers te voetballen”, kijkt Ibrahimovic terug in gesprek met beIN Sports. “Helemaal omdat Malmö een Zweedse club is, het gebeurt niet vaak dat je ze in de Champions League ziet en dat je de kans krijgt om tegen ze te spelen. Het was als een droom en ik was gemotiveerd. Geloof me, ik wilde scoren, maar het is niet gelukt.”

Omdat Ángel Di María en Edinson Cavani dat wel deden, won PSG met 2-0 in Parijs. Trainer Laurent Blanc was met name te spreken over de van Manchester United overgenomen Di María. “Hij benadert zijn topniveau. Hij sloot laat in onze voorbereiding aan en bovendien was hij geblesseerd. Ik denk dat het goed is geweest dat we hem eerst aan zijn herstel hebben laten werken. Maar je ziet wat hij kan, hij gaat ons assists en doelpunten bezorgen”, voorspelt Blanc.

Bezig met laden …