voetbalzone

‘Deze loting is een uitdaging, maar Arsenal is geen ‘mission impossible’’

Robert Smid05 aug 2011, 19:51
Laatst bijgewerkt: 05 aug 2011, 19:51
Advertentie
/

De loting van de laatste kwalificatieronde voor de Champions League bracht een aantal mooie affiches op. Zo mag FC Twente zich gaan opmaken voor een tweestrijd met Benfica. En ook bij Udinese geniet men nu al van de twee wedstrijden die komen gaan in de strijd om een ticket naar het hoofdtoernooi. De Italianen moeten het daarin opnemen tegen Arsenal. “Dit is de slechtst mogelijke loting”, stelde directeur Fabrizio Larini.

Een geweldig afgelopen seizoen, waarin Udinese knap in de hoogste regionen van de Serie A bleef hangen, zorgde niet voor directe kwalificatie voor het miljoenenbal. Nu moet het grote Arsenal worden verslagen. “Dat is natuurlijk een extreem goede ploeg”, aldus Larini in een eerste reactie tegenover diverse Italiaanse media. Maar het scheelt dat onze spelers niet veel nodig hebben om zich op te laden voor zo’n schitterende wedstrijd.”

Larini kijkt uit naar de twee wedstrijden tegen de Londenaren. “Deze loting is een uitdaging, maar het is absoluut geen mission impossible. Ik kan je verzekeren dat we zeker nog niet zijn verslagen. Je weet nooit hoe het loopt in de voetballerij.” Udinese zal op 16 augustus in het Emirates Stadium de uitwedstrijd afwerken, terwijl op 24 augustus een uitzinnig Stadio Friuli achter de ploeg zal staan.

Bezig met laden …