voetbalzone

'Deze nederlaag is moeilijk te accepteren, maar het zal wel moeten'

Bart Kruyt11 dec 2015, 22:50
Laatst bijgewerkt: 11 dec 2015, 22:50
Advertentie

Voor NAC Breda werd het vrijdag een avond om snel te vergeten. De ploeg van Marinus Dijkhuizen had aan een gelijkspel genoeg om de tweede periodetitel in de Jupiler League te pakken, maar ging in een zeer goed gevuld Rat Verlegh Stadion met 0-1 onderuit tegen Go Ahead Eagles. Zodoende pakte niet NAC de periodetitel, maar mocht koploper Sparta Rotterdam juichen.

voetbalzone

NAC had voldoende kansen gehad om de wedstrijd naar zich toe te trekken. "Ongelooflijk dat we hebben verloren, ik geloof het nog steeds niet", baalt Dijkhuizen op de website van NAC. "De eerste helft was de beste helft onder mijn leiding. Aan de ene kant ben ik trots op mijn ploeg, want ze hebben er alles aan gedaan. We misten echter de finesse. We gaan wel steeds beter spelen, daar ben ik blij om. Deze nederlaag is moeilijk te accepteren, maar het zal wel moeten."

Teleurstelling, agressie en ongeloof vochten om voorrang in het lijf van topschutter Sjoerd Ars. “Ik heb zelden zo onterecht verloren”, zei hij in gesprek met BN De Stem. “We hebben negentig minuten gedomineerd. En al die kansen die we gekregen hebben... Onvoorstelbaar. Ik geloof nog steeds niet dat we hebben verloren.”

Bezig met laden …