voetbalzone

‘Deze wedstrijd is groter dan het duel tussen Real Madrid en Barcelona’

Thijs Post22 sep 2012, 11:55
Laatst bijgewerkt: 22 sep 2012, 11:55
Advertentie

Volgens velen is de Clásico tussen Real Madrid en Barcelona de mooiste, grootste en meest beladen wedstrijd ter wereld. Steven Gerrard is het daar niet mee eens: de middenvelder van Liverpool vindt het treffen van zijn club met aartsrivaal Manchester United nog belangrijker. “Omdat de Premier League de grootste competitie ter wereld is en dit de twee succesvolste clubs zijn”, laat Gerrard optekenen in de Engelse media.

/

“Ik vind het gewoon echt de grootste wedstrijd. Misschien komt het duel tussen Real Madrid en Barcelona dichtbij, maar deze is het voor mij. Het is een enorm belangrijke wedstrijd”, verzekert Gerrard. Zondag ontmoeten beide partijen elkaar op Anfield. “Wij zijn op zoek naar onze eerste drie punten van het seizoen, we willen klimmen op de ranglijst. De fans gaan een belangrijke rol spelen, ik hoop dat ze allemaal achter de ploeg gaan staan.”

Stadsgenoot Everton gaf het goede voorbeeld: die ploeg won de eerste competitiewedstrijd van het seizoen met 1-0 van Manchester United. “Ze speelden met een hoog tempo en het publiek gaf ze net dat beetje extra. Ook wij kunnen Manchester United zo tot fouten dwingen. Wedstrijden als deze worden beslist op de details. United is de favoriet, maar ik heb er vertrouwen in dat wij een goed resultaat kunnen boeken.”

Bezig met laden …