voetbalzone

Di María biedt fans excuses aan: 'Voetbal is helaas geen wiskunde'

Matthijs van Laar07 aug 2015, 11:19
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2015, 11:19
Advertentie
voetbalzone

Een jaar na zijn komst van Real Madrid trok Ángel Di María de deur bij Manchester United alweer achter zich dicht. De Argentijn stapte donderdag definitief over naar Paris Saint-Germain, waar hij zich ten doel heeft gesteld om de Champions League te winnen. Middels een officiële brief neemt hij vrijdag afscheid van zijn Engelse fans.

"Ik ben me ervan bewust dat mijn periode in Manchester niet geworden is wat ervan verwacht werd", schrijft Di María. "Het spijt me. Al is het niet te voorkomen dat in een carrière van een voetballer soms onverwachte en minder leuke dingen voorvallen. Ik kan garanderen dat ik er in ieder geval alles voor heb gedaan."

De Argentijns international kwam uiteindelijk tot 27 wedstrijden in de Premier League, waarin hij 3 keer scoorde en 11 treffers voorbereidde. "Ik heb mijn best gedaan, maar voetbal is helaas geen wiskunde: vaak zijn het zaken buiten ons om die bepalen hoe de dingen lopen. Dus nogmaals mijn excuses dat het niet geworden is wat ik gewenst had bij deze geweldige, enorme club."

Bezig met laden …