voetbalzone

Di María: ‘Ik heb het er met hen over gehad om samen terug te gaan’

Erik van Dam30 sep 2014, 10:27
Laatst bijgewerkt: 30 sep 2014, 10:27
Advertentie

Ángel Di María stapte afgelopen zomer voor 75 miljoen euro over van Real Madrid naar Manchester United. De Argentijn tekende een meerjarig contract op Old Trafford en hoopt dat hij kan helpen de club weer uit het dal te trekken, waar het sinds een jaar in zit. Als Di María’s loopbaan in Engeland erop zit, of in een ander land in Europa, denkt hij er sterk aan terug te keren naar zijn geboorteland.

voetbalzone

In een interview met het Argentijnse radiostation Radio del Plata werd Di María de vraag voorgelegd, die zoveel voetballers te horen krijgen: keer je ooit weer terug naar je thuisland? In het geval van El Fideo zit dat er zeker in, zo blijkt nu. Di María speelde tot zijn negentiende bij Rosario Central, voordat hij door Benfica naar Europa werd gehaald. Hij zou er graag eens terugkeren in de toekomst.

“Het was voor mij een droom om naar Europa te komen, zoals het dat voor velen is. Maar ik droom er daarnaast ook van ooit weer voor Rosario Central te spelen. Central zal in mijn hoofd altijd de eerste club zijn. Ik praat ook wel eens over dat soort zaken met Pocho en Masche”, zegt Di María, die doelt op landgenoten Ezequiel Lavezzi en Javier Mascherano. Lavezzi speelde vier jaar in eigen land bij Estudiantes en San Lorenzo, voordat Napoli hem aantrok; Mascherano kwam twee jaar uit voor River Plate. “Ik heb het er met hen over gehad om samen terug te gaan”, erkent Di María.

Bezig met laden …