voetbalzone

‘Di María is trots en wil de beeldvorming veranderen’

Gijs Freriks06 jun 2015, 19:47
Laatst bijgewerkt: 06 jun 2015, 19:47
Advertentie

De Copa América begint voor Argentinië volgende week zaterdag met een wedstrijd tegen Paraguay en Gerardo Martino hoopt dat Ángel Di María zich dan kan laten zien. De aanvaller heeft een teleurstellend seizoen bij Manchester United achter de rug, maar de bondscoach heeft alle vertrouwen in de 27-jarige El Fideo.

voetbalzone

“Hij begon het seizoen goed, maar was aan het einde niet meer in vorm, dat is duidelijk. Hij weet dat en gaat er alles aan doen om het beeld dat er over hem is ontstaan, te veranderen”, zei Martino zaterdag tijdens de persconferentie voor het vriendschappelijke duel met Bolivia. Die wedstrijd begint in de nacht van zaterdag op zondag om 01:00 uur in San Juan.

Di María heeft laten weten bij United te willen blijven en Martino staat achter die beslissing: “Als hij maar gelukkig is. Het is helemaal aan hemzelf. Hij moet een keuze maken, samen met zijn familie. Maar ik kan me goed voorstellen dat de speler een bepaalde trots heeft en dat hij zich wil laten zien bij United”, besluit de bondscoach.

Bezig met laden …