voetbalzone

'Di María moet die irritante kushandjes maar aan zijn vrouw geven'

Daniel Cabot Kerkdijk28 mrt 2010, 13:39
Laatst bijgewerkt: 28 mrt 2010, 13:39
Advertentie

De overwinning van Benfica op Sporting Braga was zaterdagavond niet meer dan terecht, maar toch hielden sommige spelers van Braga een wrang gevoel over aan het treffen in het Estádio da Luz (1-0). Zo ergerde Mossoró zich groen en geel aan het gedrag van Ángel Di María. "Hij lag voortdurend op de grond en gaf me telkens irritante kushandjes. Die moet hij maar aan zijn vrouw geven."

/

De middenvelder van Braziliaanse origine was van mening dat de spelers van Benfica zich gewelddadig hebben gedragen. "Ze wierpen zich op als slachtoffer. Hun gedrag was niet goed te keuren. Dat was niet alleen vandaag (zaterdag, red.), maar in alle wedstrijden. Ze hebben een geweldig team, maar hun overtredingen zijn onnodig en veel te zwaar. Bovendien schelden ze elke tegenstander verrot."

Het is nog maar de vraag of Mossoró dit seizoen nog in actie komt. De Braziliaan werd vlak na rust onder handen genomen door Carlos Martins en moest vervangen worden. Door de overwinning heeft Benfica een voorsprong van zes punten op Braga. Titelverdediger FC Porto heeft zelfs veertien punten minder, maar komt zondag nog in actie tegen de hekkensluiter van de Liga Sagres, Belenenses.

Bezig met laden …