voetbalzone

Di María slaat terug naar ex-club: 'We waren tien keer zo goed als Real'

Matthijs van Laar04 nov 2015, 07:40
Laatst bijgewerkt: 04 nov 2015, 07:40
Advertentie
voetbalzone

Paris Saint-Germain is na de 1-0 nederlaag bij Real Madrid nog niet zeker van de volgende ronde in de Champions League. De Fransen hadden dinsdagavond in het Santiago Bernabéu lange tijd het betere van het spel, maar na negentig minuten stond er een 1-0 score in het voordeel van de Spanjaarden op het bord. Ángel Di María kon dat moeilijk verkroppen.

De Argentijnse aanvaller, die in 2014 nog met Real de Champions League won, vond dat PSG veel meer had verdiend. “Dit was onze beste wedstrijd van het seizoen, een geweldige vertoning”, zei hij na afloop. “We hebben één fout gemaakt en die is afgestraft. Maar we waren tien keer zo goed als Real Madrid. We moeten zo door blijven gaan.”

Door de nipte nederlaag staan de Fransen na vier wedstrijden op zeven punten. Shakhtar Donetsk en Malmö FF verzamelden tot nog tot drie punten en maken in theorie dus nog een kans om Paris Saint-Germain in te halen. “Je hebt soms wat geluk nodig”, aldus Di María. “Maar ik ben er zeker van dat we mooie dingen gaan laten zien. De Champions League is pas net begonnen.”

Bezig met laden …