voetbalzone

'Di María was vorige keer ons grootste probleem, hij bepaalde bij Real'

Matthijs van Laar11 sep 2014, 12:18
Laatst bijgewerkt: 11 sep 2014, 12:18
Advertentie
voetbalzone

Atlético Madrid versloeg rivaal Real in de strijd om de Spaanse Supercup en zag hoe de Koninklijke bijna twee weken geleden pijnlijk met 4-2 onderuit ging bij Real Sociedad. Van een favorietenrol wil de regerend landskampioen echter niks weten, zo bezweert verdediger Juanfran. "Bij deze club bestaat niet zoiets als te veel zelfvertrouwen."

Los Colchoneros begonnen het nieuwe jaar in de Primera División met een gelijkspel en een overwinning, en weten dus dat er nog wat werk aan de winkel is om het geweldige afgelopen seizoen te overtreffen. "We spelen tegen Real om te winnen, en zullen de ego's in de kleedkamer achterlaten. Deze derby's zijn altijd in balans. Als we goed spelen kunnen we hopelijk winnen in het Santiago Bernabéu, zoals we dat eerder gedaan hebben", aldus Juanfran.

Ploeggenoot Gabi is eveneens voorzichtig. De middenvelder verwacht een getergd Real, dat zich zal willen revancheren van de meest recente nederlaag. Toch is hij in gesprek met Cadena COPE ook kritisch op de stadsgenoot. "Het lijkt erop dat ze ervaring hebben ingeleverd. Ángel Di María veroorzaakte de vorige keer de meeste problemen bij ons, hij bepaalde het spelritme. Maar los daarvan: Real houdt er nooit van om tegen ons te spelen. Wij vormen altijd een probleem." Het duel tussen de twee kemphanen begint zaterdag om 20.00 uur.

Bezig met laden …