voetbalzone

Di María ziet toptransfer als mogelijkheid: 'Ja, Messi kan naar PSG komen'

Bart Kruyt17 dec 2015, 23:15
Laatst bijgewerkt: 17 dec 2015, 23:15
Advertentie

Ángel Di María is ervan overtuigd dat Lionel Messi op een dag voor Paris Saint-Germain kan spelen. De Fransen hebben de ambitie om uit te groeien tot de grootste club van de wereld en bij die doelstelling kunnen ze Messi, de favoriet voor het winnen van de komende Ballon d’Or-verkiezingen, goed gebruiken. Di María denkt dat een transfer best realistisch is.

voetbalzone

El Fideo zou het in ieder geval mooi vinden om met zijn landgenoot samen te spelen bij PSG: “Ik hoop dat PSG Messi op een dag naar Parijs kan halen”, zegt Di María tegen RMC. “Alles is mogelijk, het gaat allemaal om geld. Er zou heel veel geld voor nodig zijn om hem aan te trekken, maar PSG heeft de middelen om het te doen. Dus ja, Messi kan naar Parijs komen. Het zou geweldig zijn voor PSG, maar ook voor de Ligue 1 en het Franse voetbal.”

Messi lijkt op het moment niet bezig te zijn met een vertrek bij Barcelona, waarmee hij in de finale van het WK voor clubteams staat. Of Messi zondag zelf kan meedoen tegen River Plate is nog even afwachten; de Argentijn heeft last van nierstenen en ontbrak daardoor al in de halve finale.

Bezig met laden …