voetbalzone

Di Natale kiest beste partner ooit: ‘Hij is beter dan Neymar’

Thijs Post08 apr 2015, 21:30
Laatst bijgewerkt: 08 apr 2015, 21:30
Advertentie

Antonio Di Natale speelde samen met grootheden als Francesco Totti en Alessandro Del Piero, maar de beste speler waar hij ooit mee heeft gespeeld is Alexis Sánchez. Dat laat de veteraan van Udinese weten via de officiële kanalen van Arsenal. Di Natale speelde bij Udinese vijf jaar samen met Alexis.

voetbalzone

“Alexis is de beste aanvalspartner die ik ooit heb gehad”, laat Di Natale optekenen. “Ik heb met veel grote kampioenen gespeeld, maar hij is de beste. Dat laat hij zien met uitstekende prestaties bij grote clubs als Barcelona en Arsenal. Het is makkelijk om een ster te zijn bij een kleine of middelmatige ploeg, waar er geen druk is en waar er geen concurrentie is. Maar het is moeilijk om de grote ster te zijn bij grote clubs. Dat is niet voor iedereen weggelegd.”

Di Natale verkiest Alexis zelfs boven Neymar. “Als ik iemand moet kiezen, dan zou ik toch voor Alexis gaan. “Ik stond echt te kijken van zijn technische kwaliteiten. Hij doet dingen met een bal die je verwacht van een jongleur. Wat vooral indruk heeft gemaakt, is zijn werkhouding. Ik heb veel spelers gezien die hun talent hebben verspild door de verkeerde houding, maar bij Alexis was het juist het tegenovergestelde.”

Bezig met laden …