voetbalzone

‘Die druk is er niet alleen bij Real en Tottenham, die druk is er hier ook’

Robin Bruggeman08 okt 2016, 12:43
Laatst bijgewerkt: 08 okt 2016, 12:43
Advertentie

Rafael van der Vaart toog afgelopen zomer naar Denemarken om voor FC Midtjylland te spelen en de middenvelder lijkt inmiddels aardig ingeburgerd in de Superliga. Van der Vaart maakte onlangs zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe club en wil, als het aan hem ligt, nog jaren doorspelen.

/

“Je weet het nooit zeker, maar het is mijn doel om nog vele jaren door te gaan. Zolang ik me nog fit voel, heb ik geen plannen om te stoppen”, vertelt hij in gesprek met Alka Superliga. “Voetbal is gewoon voetbal en ik heb veel geleerd in alle competities waar ik heb gespeeld. Soms heb je gewoon een slechte dag, dat hoort bij het leven van een voetballer, maar ik zal altijd mijn uiterste best doen.”

“Ik heb niet het gevoel dat ik hier iets te bewijzen heb na mijn periode bij Real Betis, waar ik niet zoveel aan spelen toekwam. Aan het einde van de dag moet je je dan toch weer opladen. Je voelt niet alleen druk bij Real Madrid en Tottenham Hotspur, die druk is hier ook. En het is aan mij om het respect van de mensen te winnen”, sluit Van der Vaart, die nog tot 2018 vastligt in Herning, af.

Bezig met laden …