voetbalzone

‘Die penalty was echt een cadeautje om Leicester weer gelijk te laten komen’

Robin Bruggeman17 apr 2016, 19:24
Laatst bijgewerkt: 17 apr 2016, 19:24
Advertentie

Leicester City leek zondag lange tijd tegen een nederlaag aan te lopen, maar via een late penalty van Leonardo Ulloa hielden the Foxes toch nog een punt over aan de thuiswedstrijd tegen West Ham United. Andy Carroll was na afloop van de wedstrijd niet echt te spreken over een aantal beslissingen van scheidsrechter Jonathan Moss, die in totaal twee strafschoppen gaf en Jamie Vardy van het veld stuurde.

/

“Een aantal van zijn beslissingen waren niet geweldig en zorgden uiteindelijk voor het gelijkspel”, vertelde hij na afloop aan de BBC. “Het verraste me dat hij ons niet eerder een strafschop gaf (voor de penalty die Carroll zelf benutte, red.) en aan het einde had ik het gevoel dat hij Leicester en cadeautje gaf om weer op gelijke hoogte te komen. Ik denk ook dat dat was waar Jeff Schlupp voor ging, hij rende gewoon tegen me aan.”

Leicester City-manager Claudio Ranieri probeerde na de wedstrijd zijn frustratie over de arbitrage te verbergen: “Die rode kaart veranderde de wedstrijd compleet. Ik moet mijn spelers beoordelen en niet de scheidsrechter. Ik ga daar niet over. Waarom moet ik iets over de rode kaart van Vardy zeggen? Jullie hebben het zelf ook allemaal gezien”, vertelde hij bij Sky Sports.

Bezig met laden …