voetbalzone

‘Diego Costa moet rustig nadenken, want hij kan later niet meer terug’

Peter Nusselder08 okt 2013, 12:20
Laatst bijgewerkt: 08 okt 2013, 12:20
Advertentie

Dani Alves is niet blij met de beslissing van Diego Costa. De geboren Braziliaan heeft laten weten dat hij voor de nationale ploeg van Spanje wil spelen. De 24-jarige Atlético Madrid-aanvaller wacht op goedkeuring van de wereldvoetbalbond FIFA, maar Alves hoopt dat hij nog van gedachten verandert.

/

De rechtsback van Barcelona drukt zijn landgenoot op het hart dat hij ook welkom is bij het Braziliaans elftal. “Ik vraag Diego Costa om rustig na te denken, want hij zou ook voor Brazilië een belangrijke speler zijn”, tekent ESPN op uit de mond van de vleugelverdediger. “Hij is niet voor niets de topscorer van de Primera División”, zegt Alves over de spits van de gedeeld koploper van de Spaanse competitie.

“Keuzes als deze zijn erg persoonlijk en we moeten respecteren wat hij beslist. Maar ik adviseer hem wel om er de tijd voor te nemen, want hij kan later niet meer terug”, benadrukt de rechtsback. Diego Costa speelde in maart van dit jaar wel twee vriendschappelijke interlands in het shirt van de Goddelijke Kanaries, maar werd vervolgens niet geselecteerd voor het toernooi om de Confederations Cup.

Bezig met laden …