voetbalzone

Diemers en Jörgensen ontbreken bij Feyenoord; Kramer krijgt slecht nieuws

Tim Siekman27 sep 2020, 11:16
Laatst bijgewerkt: 27 sep 2020, 11:16
Advertentie

Feyenoord begint zondag zonder Mark Diemers aan de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. De middenvelder, die zowel tegen PEC Zwolle (0-2) als tegen FC Twente (1-1) in de basis startte, is afwezig en zit ook niet op de bank. Diemers wordt vervangen door Jens Toornstra. Diemers heeft volgens RTV Rijnmond een lichte blessure.

Toornstra krijgt bij afwezigheid van Diemers de voorkeur boven João Teixeira, die tegen FC Twente al inviel en nog wacht op zijn basisdebuut voor de Rotterdammers. Vanwege de blessure van Eric Botteghin heeft trainer Dick Advocaat ook achterin een wijziging doorgevoerd. Lutsharel Geertruida wordt als centrale verdediger geposteerd en Bart Nieuwkoop is de rechtsback tegen ADO. Nicolai Jörgensen is tijdens de warming-up geblesseerd geraakt en wordt vervangen door Róbert Bozeník.

Bij de bezoekers zitten voormalig Feyenoorders Michiel Kramer en John Goossens op de bank. Kramer had bij de wedstrijden tegen Heracles Almelo (2-0 nederlaag) en FC Groningen (0-1 nederlaag) nog een basisplaats, maar ADO-trainer Aleksandar Rankovic heeft nu voor Amar Catic, Jonas Arweiler en Vicente Besuijen als aanvallers gekozen.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Senesi, Haps; Fer, Toornstra, Kökcü; Berghuis, Bozeník, Linssen

Opstelling ADO Den Haag: Koopmans; Van Ewijk, Bijen, Pinas, Faye; Bourard, Rigo, De Boer; Catic, Arweiler en Besuijen.

Bezig met laden …