voetbalzone

‘Dijkhuizen kijkt rond bij FC Twente en wil tweetal naar Engeland halen’

Peter Nusselder16 jun 2015, 09:11
Laatst bijgewerkt: 16 jun 2015, 09:11
Advertentie

Marinus Dijkhuizen verruilt de Eredivisie voor de Engelse competitie en de kans bestaat dat ook twee spelers van FC Twente dat gaan doen. De trainer gaat van Excelsior naar Brentford, dat uitkomt in de Championship, en zou van plan zijn om versterkingen op te pikken in Enschede.

voetbalzone

De Nederlandse oefenmeester is volgens De Telegraaf voornemens om naast middenvelder Kamohelo Mokotjo ook verdediger Andreas Bjelland naar zijn nieuwe werkgever te halen. De aanvoerder van de Tukkers heeft aangegeven dat hij, ondanks een doorlopend contract, wil vertrekken bij Twente. Waarschijnlijk moet de Deens international zo’n 2,5 miljoen euro kosten.

Zijn zaakwaarnemer Michael Stensgaard liet al weten dat er vanuit zowel Engeland als Frankrijk interesse is in de mandekker, die 21 keer voor het Deens elftal uitkwam. De belangenbehartiger merkte op dat het duidelijk is ‘dat dit voor die club de laatste kans is om nog een mooi bedrag aan hem te verdienen’. Over een jaar kan Bjelland transfervrij de deur uit wandelen.

Bezig met laden …