voetbalzone

‘Dinamo voldoet aan wens Hiddink en Kerzhakov'

19 dec 2007, 15:57
Laatst bijgewerkt: 19 dec 2007, 15:57
Advertentie
Alexandr Kerzhakov kan een lucratief contract tekenen bij Dinamo Kiev. Dat meldt het Oekraïnse dagblad Segodnia. De aanvaller van Sevilla kan bij de Oekraïnse topclub naar verluidt een jaarsalaris van vier miljoen euro tegemoet zien.

De nieuwe trainer van Dinamo, Yuri Siomin, wil de Russische international koste wat het kost naar Kiev halen. De 25-jarige aanvaller moet de magere sportieve resultaten van de afgelopen maanden naar de achtergrond drukken en geeft hem de mogelijkheid om meer in actie te komen.

Kerzhakov kwam begin dit jaar over van Zenit Sint-Petersburg, maar moet door de moordende concurrentie in de voorhoede vaak genoegen nemen met een reserverol. Dit tot groot ongenoegen van bondscoach Guus Hiddink. In totaal kwam Kerzhakov dit seizoen slechts 365 speelminuten in actie.

Hiddink gaf daarom in de afsluitende duels van de EK-kwalificatiereeks meer speelminuten aan Roman Pavliuchenko en Dimitry Sichev. In totaal heeft Kerzhakov 44 interlands (veertien doelpunten) achter zijn naam staan.
Bezig met laden …