voetbalzone

‘Dinamo Zagreb is een van de minder lastige tegenstanders in de groep’

Peter Nusselder14 sep 2011, 11:42
Laatst bijgewerkt: 14 sep 2011, 11:42
Advertentie

Real Madrid is de huizenhoge favoriet voor de eerste plaats in groep D van de Champions League, terwijl Ajax en Olympique Lyon naar verwachting gaan uitmaken welke ploeg zich als tweede gaat kwalificeren voor de volgende ronde. De groep wordt gecompleteerd door Dinamo Zagreb.

/

De Madrilenen gaan woensdagavond op bezoek in Zagreb en assistent-trainer Aitor Karanka (hoofdcoach José Mourinho is geschorst) verwacht dat de ploeg uit de Spaanse hoofdstad weinig moeite zal hebben met de Kroaten. “Als je me vraagt hoe ik Dinamo in moet schatten, zou ik zeggen dat ze een van de minder lastige tegenstanders in onze groep zijn”, vertelt Karanka op de officiële website van de UEFA.

“We weten niet veel van Dinamo”, geeft de oefenmeester van Real toe. “Ik weet dat ze lang niet in de Champions League gespeeld hebben, maar omdat ze voor eigen publiek spelen zullen we wel op ons best moeten zijn”, aldus Karanka, die zich weinig zorgen maakt. “We hebben wat blessures gehad, maar de situatie is nu beter. We kunnen niet met de ideale elf spelen, maar we zullen zien wie er aan de aftrap verschijnen.”

Bezig met laden …