voetbalzone

'Directeur Bayern bekijkt Di María tijdens Copa América'

Bart Kruyt12 jun 2015, 19:15
Laatst bijgewerkt: 12 jun 2015, 19:15
Advertentie

De selectie van Bayern München zit vol met sterren, maar de Duitse landskampioen kan nog wel wat creativiteit voor de voorhoede gebruiken. Franck Ribéry en Arjen Robben zijn de dertig allebei gepasseerd en lang niet altijd fit, terwijl er geen echte vervanger voor deze sterspelers klaar staat. Er moet dus een vleugelaanvaller bij komen en Ángel Di María geldt als een belangrijke kandidaat.

voetbalzone

Di María maakte vorig jaar voor 75 miljoen euro de overstap van Real Madrid naar Manchester United en werd daarmee de duurste speler ooit in de geschiedenis van de Premier League. De aanvaller heeft in zijn eerste jaar in Engeland echter niet veel laten zien en er wordt gespeculeerd over een vroegtijdig einde van de samenwerking. Paris Saint-Germain ziet de 27-jarige Di María graag komen, maar dat geldt naar verluidt dus ook voor Bayern.

In de wandelgangen wordt der Rekordmeister al langer met Di María in verband gebracht en BILD claimt dat Michael Reschke de Argentijn gaat bekijken op de Copa América. Reschke is de technisch directeur van Bayern en zal in Chili op de tribune zitten bij de wedstrijden die Argentinië speelt. Zaterdagavond wacht de eerste groepswedstrijd, tegen Paraguay, en later treffen Di María en co in de poulefase nog Uruguay en Jamaica.

Bezig met laden …