voetbalzone

‘Directeur Liverpool werkt in Spanje aan transfer van achttien miljoen’

Gijs Freriks13 jul 2014, 20:20
Laatst bijgewerkt: 13 jul 2014, 20:20
Advertentie

Liverpool heeft Alberto Moreno nog niet uit het hoofd gezet. De transfer van de linkerverdediger leek definitief te zijn afgeketst, maar directeur Ian Ayre is volgens El Correo de Andalusia zondag naar Sevilla afgereisd om de laatste plooien glad te strijken. De 22-jarige Moreno moet achttien miljoen euro kosten.

voetbalzone

In juni werd al gesuggereerd dat Liverpool en Sevilla een akkoord hadden bereikt over de tweevoudig Spaans international en dat Moreno zelf ook tot een vergelijk was gekomen met the Reds. José Castro en Monchi, de voorzitter en sportief directeur van Sevilla, stelden enkele weken geleden echter dat de onderhandelingen waren gestaakt en zeiden niet meer op Liverpool te rekenen.

Nu Luis Suárez voor een monsterbedrag aan Barcelona is verkocht, heeft Liverpool de handen weer uit de mouwen gestoken. Ayre neemt naar verluidt met de zaakwaarnemers van Moreno plaats aan de onderhandelingstafel. Als de Europa League-winnaar onhaalbaar blijkt, dan richt Liverpool zich waarschijnlijk op spelers als Marcos Rojo, Marcelo, Daley Blind en Filipe Luis. Ben Davies van Swansea City moet sowieso naar Anfield komen.

Bezig met laden …