voetbalzone

‘Directeur Manchester City werkt achter de schermen aan komst Reus’

Thijs Post07 sep 2014, 11:00
Laatst bijgewerkt: 07 sep 2014, 11:00
Advertentie

Marco Reus wordt al weken in verband gebracht met clubs als Arsenal, Manchester United en Bayern München, maar er blijkt nog een serieuze kaper op de kust te zijn. Diverse Engelse media schrijven zondag dat Manchester City achter de schermen hard werkt aan de komst van de uitblinker van Borussia Dortmund.

voetbalzone

Directeur Txiki Begiristain van Manchester City heeft een bod van circa dertig miljoen euro in voorbereiding, al lijkt Borussia Dortmund geen genoegen te nemen met bedragen die lager zijn dan 35 miljoen euro. Ook dat zal voor Manchester City geen probleem zijn. The Citizens hadden last van de Financial Fair Play-regels, maar de in de komende transferperiodes heeft de club weer meer ademruimte.

Reus zelf wilde naar verluidt het liefst naar Barcelona, maar die club mag tot januari 2016 geen nieuwe spelers halen. De international van Duitsland is niet van plan al die tijd in Dortmund te blijven, dus maken de Engelse clubs veel kans op zijn komst. Reus is namelijk niet van plan om naar Bayern München te verhuizen.

Bezig met laden …