voetbalzone

‘Directeur Tottenham vliegt naar Italië en wil dubbele transfer afronden’

Gijs Freriks26 jan 2014, 11:05
Laatst bijgewerkt: 26 jan 2014, 11:05
Advertentie

Tottenham Hotspur gaat zich mogelijk nog versterken met Fredy Guarín en Mirko Vucinic. Volgens diverse Italiaanse media, onder andere La Gazzetta dello Sport, is sportief directeur Franco Baldini zondag in Italië gearriveerd om te praten over de transfers van de 27-jarige middenvelder van Internazionale en de 30-jarige spits van Juventus.

voetbalzone

The Spurs zouden inmiddels een startbod van tien miljoen euro hebben uitgebracht op Guarín. Internazionale is bereid de Colombiaan te verkopen, omdat eigenaar Erick Thohir een salarisplafond van tweeënhalf miljoen zou willen instellen. Vucinic heeft in Turijn nog een contract tot volgend jaar zomer, maar door de aanwezigheid van onder anderen Carlos Tévez en Fernando Llorente is hij overbodig bij Juventus. Overigens ketste onlangs nog een ruildeal tussen Guarín en Vucinic af.

Internazionale en Juventus waren mondeling akkoord over een transfer met gesloten beurzen, maar i Nerazzurri zetten op het laatste moment de onderhandelingen stop. De Curva Nord, de fanatieke supporterskern van Inter, liet Thohir weten dat een vertrek van Guarín naar de regerend landskampioen ‘onacceptabel’ was. Bovendien uitten fans via Twitter massaal hun onbegrip over de deal, waarna Thohir Juventus teleurstelde.

Bezig met laden …