voetbalzone

Directie Aston Villa huurt bodyguards in: ‘Het lijkt wel op Beirut’

Gijs Freriks19 feb 2016, 19:52
Laatst bijgewerkt: 19 feb 2016, 19:52
Advertentie

Aston Villa staat op degraderen. The Villans hebben na 26 speelronden slechts zestien punten verzameld en hebben liefst acht punten minder dan het ‘veilige’ Norwich City. Onder de achterban heerst dan ook de onvrede en de directie heeft uit voorzorg een aantal maatregelen genomen.

/

Algemeen directeur Tom Fox heeft twee bodyguards gekregen en ook de andere directeuren Paddy Reilly, Charlie Wijeratna, Hendrik Almstadt en Nicole Keye laten zich sinds kort beveiligen. Hiernaast mogen de spelers het stadion pas een uur na de wedstrijd verlaten om aanvaringen met de supporters te voorkomen. Dat zegt Elaine Rose, die zes jaar als gastvrouw op Villa Park werkte, in een interview met de Birmingham Mail.

“Om eerlijk te zijn, lijkt wel op werken in Beirut. Er is ook al zo veel personeel vervangen door uitzendkrachten die niets van voetbal weten. Een steward herkende bondscoach Roy Hodgson niet eens en een andere steward liet jeugdtrainer Sid Cowans voor een wedstrijd fouilleren. Ik heb zelf besloten om te vertrekken. Dat was lastig, maar het was niet leuk meer”, aldus Rose. De club heeft geweigerd om op haar uitspraken te reageren.

Bezig met laden …