voetbalzone

Disciplinaire straf voor aanvaller PSG: ‘Heb een gesprek met hem gehad’

Gijs Freriks05 okt 2013, 13:15
Laatst bijgewerkt: 05 okt 2013, 13:15
Advertentie
/

Jérémy Ménez doet zondag niet mee in le Classique tegen Olympique Marseille. Trainer Laurent Blanc van Paris Saint-Germain heeft de aanvaller buiten de wedstrijdselectie gelaten. Ménez verliet dinsdag tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Benfica (3-0 winst) twintig minuten voor tijd al de reservebank om naar binnen te gaan. De Fransman was teleurgesteld dat hij geen speelminuten kreeg.

Ezequiel Lavezzi werd na zeventig minuten naar de kant gehaald in het Parc des Princes. Toen niet Ménez, maar Lucas Moura mocht invallen, wist de ex-speler van onder meer AS Roma genoeg en verliet hij de dug-out. “Jérémy heeft met officials van de club gesproken, ik heb vanmorgen (zaterdag, red.) een gesprek met hem gehad. Hij krijgt een sanctie en reist niet met ons mee naar Marseille”, laat Blanc weten.

Tijdens de persconferentie na het bewuste Champions League-duel weigerde Blanc in te gaan op vragen over Ménez, maar nu heeft hij dus wel duidelijkheid gegeven. De 26-jarige Ménez kwam vorig seizoen tot 5 doelpunten en 7 assists in 30 competitiewedstrijden; hij viel liefst 17 keer in. Door de komst van Edinson Cavani lijkt de rol van de 24-voudig international aardig uitgespeeld.

Bezig met laden …