voetbalzone

‘Dit is een bevestiging van het goede werk wat op de Herdgang wordt geleverd’

Yanick Vos14 nov 2016, 15:34
Laatst bijgewerkt: 14 nov 2016, 15:34
Advertentie
/

PSV is sinds afgelopen week twee Oranje-internationals rijker. Joshua Brenet en Bart Ramselaar debuteerden in de vriendschappelijke interland tegen België (1-1). Zondag verschenen de twee PSV’ers voor het eerst in de basis in het WK-kwalificatieduel met Luxemburg (1-3 winst). Toon Gerbrands, algemeen directeur van de club uit Eindhoven, is blij met hun debuut.

Brenet speelde tegen de Rode Duivels een helft mee en kreeg zondag een basisplaats. "Brenet heeft het afgedwongen in de eerste wedstrijd toen hij inviel. Deze wedstrijd, en dan zie je hoe het leven gaat, krijgt hij gelijk een beetje kritiek door die penalty. Maar het valt goed, hij schat dat goed en het is 3-1, kan gebeuren. Blind noemt het ook een leermoment."

Ramselaar kwam tegen België vlak voor tijd in het veld en werd zondag na 88 minuten naar de kant gehaald. "Ik ben blij voor die jongens, het is een mooie stap. En het past ook in de visie van PSV. Wij willen graag mensen op een jonge leeftijd binnenhalen, ontwikkelen en dan klaarstomen voor het Nederlands elftal of een grote competitie. Dit is een bevestiging van het goede werk wat op de Herdgang wordt geleverd."

Bezig met laden …